RepoSoft Tassuvoide

9,90 

50ml

Kuvaus

Huippulaadukas, kotimaisena käsityönä valmistettu tassuvoide lemmikeille.

100% luonnontuote, joka sopii lähes kaikille.
Raaka-aineet ovat korkealaatuisia, tuotteissa käytetty supertuote mehiläisvaha on lähituotettua, jonka luontaiset beetakaroteenit ja flavonoidit hoitaa ja suojaa ihoa. Mehiläisvahaa ei pystytä synteettisesti valmistamaan ja se on antibakteerinen.

Auringonkukkaöljy sisältää paljon iholle arvokkaita vitamiineja (E, A, C, ja D). Viinirypäleen siemenöljyssä on runsaasti E-vitamiinia, joka myös parantaa entisestään tuotteen säilymistä, ilman säilöntäaineita. Sarjan tuotteissa on myös käytetty luomukaakaovoita ja -kookosöljyä. Eteerisinä öljyinä piparminttua, jolla on desinfioiva, aineenvaihduntaa vilkastuttava ja ihoa
rauhoittava vaikutus. Se myös auttaa pahoinvointiin ja levottomuuteen aromaterapeuttisella vaikuttimellaan.

Reposoftin tuotteissa ei ole eteerisiä öljyjä ja siksi lähes tuoksuttomia. Tämä tekee niistä hypoallergeenisia, kaikki tuotteet ovat antibakteerisia, turvallisuustarkastaja Fingerdient oy:n tarkastamia ja hyväksymiä.

HUOM pähkinä -ja villa-allergikot! Tuotteissa ei ole käytetty manteli-/pähkinäöljyjä, eikä lanoliinia (villasta tuotettua vahaa). Aromaattiset öljyt vain Repowax sarjassa ja huulirasvassa.

 

Sisältää: Lähituotettu mehiläisvaha, auringonkukkaöljy, viinirypäleen siemenöljy, luomukookosöljy

Shopping Cart
tassuvoideRepoSoft Tassuvoide
9,90 
Scroll to Top